International IPS Winter School "The Power of Algorithms?"

Datum: 07.02.2019, 11:00 - 15.02.2019, 16:00
Kategorie: Workshop
Veranstalter: Institute of Political Science and Sociology

Join us at the University of Würzburg's Institute of Political Science and Sociology to engage both in theoretical discussions and in discussions with experts from practice.

The International IPS Winter School "The Power of Algorithms?" will take place from February 7th to 15th, 2019, in Würzburg, Germany.

Application is now open!

You are eligible if you

• are a current University student, graduate or undergraduate
  • an international student (German students are not eligible) and