Aktuelle Meldungen

Auf dieser Seite finden Sie die aktuellen Meldungen der Professur für Spezielle Soziologie und Qualitative Methoden der Empirischen Sozialforschung. Ältere, bereits archivierte Meldungen finden Sie im Archiv. Aktuelle Meldungen des Instituts für Politikwissenschaft und Soziologie finden Sie auf der Startseite des Instituts.

In July 2021, IPS is organizing a Summer Module Course on Social Inequality. Join us online to explore the mechanisms of the emergence and reproduction of social inequalities and their consequences. Application is now open!

In July 2021, IPS is organizing the 6th edition of our Summer Module Course on German Politics – albeit virtual this time. Join us online to explore in-depth basics and peculiarities of German Politics. Application is now open!